Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji – Denny Caknan

Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji – Denny Caknan

Kok kebangeten men
Sambat belas raono perhatian
Jelas kubutuh atimu
Kubutuh awakmu
Kok kebangeten men

Loro ati iki
Tambarno karo tak nggo latihan
Sok nek wes oleh gantimu
Wes ra kajok aku
Mergo wes tau, wes tau jeru

Mbien aku jek betah
Suwe suwe wegah
Nuruti kekarepanmu
Sansoyo bubrah

Mbiyen wes tak wanti-wanti
Ojo ngasi lali
Tapi kenyataanya pergi

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagak ku nuruti angen angenmu
Sak kabehane wes tak turuti
Tapi malah mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasa nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani

Mbien aku jek betah
Suwe suwe wegah
Nuruti kekarepanmu
Sansoyo bubrah

Mbiyen wes tak wanti-wanti
Ojo sampe lali
Tapi kenyataanya pergi

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagak ku nuruti angen angenmu
Sak kabehane wes tak turuti
Tapi malah mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasa nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani

Terkait :  Lirik Lagu Kusalah Menilai - Mayangsari
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji – Denny Caknan yang dipublish pada March 7, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment