Lirik Lagu Ndasku Mumet Ndasmu Pie – Happy Asmara

Lirik Lagu Ndasku Mumet Ndasmu Pie – Happy Asmara

Yen tak pikir pikir tak terus terusne
Raono gunane raono untunge
Tiwas sirah mumet pikiran sumpek
Mending nyanyi wae nentremke pikirane

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entek’e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye

Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entek’e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan mikir terus iso edan

Sega liwet lawuh tempe ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan mikir terus iso edan

Ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye

Terkait :  Lirik Lagu Jenuh - Rio Febrian
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Ndasku Mumet Ndasmu Pie – Happy Asmara yang dipublish pada March 11, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment