Lirik Lagu Kadung Jeru – Happy Asmara

Lirik Lagu Kadung Jeru – Happy Asmara

aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku mbalik mbe’ mantanmu
pancen wes nasibku mung dadi pelampiasan nafsu
ben ndeknen balikan mbe’ awakmu

jaremu pengin lali aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah ngarep luwih kowe luweh ku tak ngalah

pancen dudu dalane aku gandeng mbe’ kowe
yo wis ben tak ikhlaske yen meh mbalik mbe’ kae
pancen dudu jodoku senajan wes kadung jeru
mending ojo kesusu golek sing luwih ayu

aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
mbalik mbe’ mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben ndeknen balikan mbe’ awakmu

jaremu pengin lali aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah ngarep luwih kowe luweh ku tak ngalah
pancen dudu dalane aku gandeng mbe’ kowe
yo wis ben tak ikhlaske yen meh mbalik mbe’ kae

pancen dudu jodoku senajan wes kadung jeru
mending ojo kesusu golek sing luwih ayu

mas kowe ojo nesu pangapurane aku
durung nganti iso mbukak atiku

pancen bener kandamu
iki pancen salahku
mugo mugo oleh sing luwih ayu

pancen dudu dalane
aku gandeng mbe’ kowe
yo wis ben tak ikhlaske
yen meh mbalik mbe’ kae

pancen dudu jodoku
senajan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih ayu

pancen dudu dalane
aku gandeng mbe’ kowe
yo wis ben tak ikhlaske
yen meh mbalik mbe’ kae

pancen dudu jodoku
senajan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih ayu

mending ojo kesusu
golek sing luwih ayu

Terkait :  Lirik Lagu Tiada Kata Berpisah - Imam S Arifin feat. Nana Mardiana

senajan kowe ra ayu
aku wes kadung jeru

administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Kadung Jeru – Happy Asmara yang dipublish pada November 7, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment