Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan feat. Ndarboy Genk – Denny Caknan

Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan feat. Ndarboy Genk – Denny Caknan

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan

Mlaku bebarengan
Ben dino sayang-sayangan
Sedih lan kebahagiaan
Dilewati tahun-tahunan

Padu meneng-menengan
Bar kui kangen-kangenan
Kadang bedo pilihan
Nganti pedot balikan
Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan

Terkait :  Lirik Lagu Menjaga Jodoh Orang - Happy Asmara
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan feat. Ndarboy Genk – Denny Caknan yang dipublish pada March 10, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment