Lirik Lagu Tak Ikhlasno – Happy Asmara

Lirik Lagu Tak Ikhlasno – Happy Asmara

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Terkait :  Chord & Lirik Lagu Hidupku Kan Damaikan Hatimu - Caffeine
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Tak Ikhlasno – Happy Asmara yang dipublish pada March 6, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment