Lirik Lagu Kalung Emas – Didi Kempot

Lirik Lagu Kalung Emas – Didi Kempot

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu

Sak iki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku
Loro atiku atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho

Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu

Ra nyono kowe lali karo aku
Loro atiku atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki

Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Terkait :  Lirik Lagu Bila Cinta Didusta - Via Vallen
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Kalung Emas – Didi Kempot yang dipublish pada January 26, 2023 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment