Lirik Lagu Manuk Dadali – Lagu Daerah

Lirik Lagu Manuk Dadali – Lagu Daerah

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
Sukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk
Ngapak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

Saha anu bisa nyusul kana tandangna
Gandang jeung pertentang taya bandingannana
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
Taya karempan kasieun leber wawanenna

Chorus
Manuk dadali manuk panggagahna
Perlambang sakti indonesia jaya
Manuk dadali pangkakon carana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna bangsa di nagara indonesia

Terkait :  Lirik Lagu & Chord Cahaya Bidadari - Batu Nisan
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Manuk Dadali – Lagu Daerah yang dipublish pada May 22, 2024 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment