Lirik Lagu Aku Dudu Rojo – Didi Kempot

Lirik Lagu Aku Dudu Rojo – Didi Kempot

Aku pancen wong sing tuno aksoro
Ora biso nulis, ora biso moco
Nanging ati iki isih nduwe roso
Roso tresno koyo tumprape manungso

Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
Biso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih nduwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondho

Pupus godhong gedhang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Klaras godhong gedhang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen wong sing tuno aksoro
Ora biso nulis, ora biso moco
Nanging ati iki isih nduwe roso
Roso tresno koyo tumprape manungso

Pupus godhong gedhang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Klaras godhong gedhang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
Biso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih nduwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondho

Terkait :  Lirik Lagu Perempuanku - Irwansyah
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Aku Dudu Rojo – Didi Kempot yang dipublish pada December 16, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment