Lirik Lagu Eling Pabuburit – Abiel Jatnika

Lirik Lagu Eling Pabuburit – Abiel Jatnika

Di pikir di bulak-balik
Kuring hirup teh geus lila
Tapi loba salah tincak
Malahan can tumarima

Di dunya hirup ngumbara
Teu nyaho nu sabenerna
Tunggul di rarung catang di rumpak
Hirup lamokot ku dosa

Kuring éling pabuburit
Kaduhung na mah ayeuna
Ibadah ogé can bisa
Amal ogé acan boga

Duh Gusti nu Maha Agung
Mugi pituduh ka abdi
Abdi sumujud ka Gusti
Ampun gusti

Di dunya hirup ngumbara
Teu nyaho nu sabenerna
Tunggul di rarung catang di rumpak
Hirup lamokot ku dosa

Kuring éling pabuburit
Kaduhung na mah ayeuna
Ibadah ogé can bisa
Amal ogé acan boga

Duh Gusti nu Maha Agung
Mugi pituduh ka abdi
Abdi sumujud ka Gusti

Terkait :  Lirik Lagu Percayalah - Siti Nurhaliza
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Eling Pabuburit – Abiel Jatnika yang dipublish pada May 15, 2024 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment