Chord & Lirik Lagu Gandolane Ati – Yowis Ben

Chord & Lirik Lagu Gandolane Ati – Yowis Ben

[Intro:]
C G F
C G F

[Verse I:]
C G F
Per..tama tak sawang parasmu
C G F
Ge..merlap neng jero atiku
C G F
Ti..bo tresno tanpo ragu
Dm G
Aku langsung sayang marang awamu

[Reff:]
C
Tak golekki
F Am
Nembe ketemu sak iki
Am F
Rangapusi kowe gandolane ati

[Intro:]
C F

[Verse II:]
C G F
Tres..no kangen dadi siji
C G F
A..ku dungo rino wengi
C G F
Jan..ji bakal tak lakoni
G F
Sak tenane aku sayang awakmu
G C G
Ra ono sing liyo kuwi sumpahku..

[Reff:]
C
Tak golekki
F Am
Nembe ketemu sak iki
Am F
Rangapusi kowe gandolane ati
C
Tak playoni
F
Nganti setengah mati
Am
Ra ngapusi
F G C
Pancen kowe gandolane ati

[Interlude:]
C F C F

Terkait :  Chord & Lirik Lagu Cinta Bukan Dusta - NOAH
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Chord & Lirik Lagu Gandolane Ati – Yowis Ben yang dipublish pada December 8, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment