Lirik Lagu Ketaman Asmoro – Didi Kempot

Lirik Lagu Ketaman Asmoro – Didi Kempot

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan wengi tansah mbedo ati

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman
Asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan wengi tansah mbedo ati
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbeda ati

Terkait :  Lirik Lagu Tentang Cinta - Ipang
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Ketaman Asmoro – Didi Kempot yang dipublish pada October 24, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment