Lirik Lagu Tak Ikhlasno – Happy Asmara

Lirik Lagu Tak Ikhlasno – Happy Asmara

Sepine wengi iki ngeridu ati

Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto

Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

 

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine

Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh

 

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo dikhianati

Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de’e

Mung dungoku mugo langgeng saklawase

 

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto

Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

 

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine

Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane

 

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo dikhianati

Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de’e

Mung dungoku mugo langgeng saklawase

 

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo dikhianati

Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de’e

Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Terkait :  Chord & Lirik Lagu Khayalan Tingkat Tinggi - Peterpan
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Tak Ikhlasno – Happy Asmara yang dipublish pada April 12, 2024 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment