Chord Gitar dan Lirik Lagu Satru – Denny Caknan

Chord Gitar dan Lirik Lagu Satru – Denny Caknan

(Intro) C G F -Em A..Dm Em F G..

C G

unine batin dungoku..

F G Am

ra luput ko jenengmu..

Dm G Em Am

aku ngedem-ngedem atimu..

F G

bakoh mempertahankanmu..

(Intro) Am F -C/E Dm G

F C

Gusti.. kulo mpun manut dalane..

Dm G C

mung jenengan sing ngatur critane..

Am Em

sing jelas aku mikir kedepane..

F G

opo bakal hubungan satru sak teruse..

(Chorus)

F G Em Am

tulung percoyo aku sayang awakmu..

Dm Em Am A

buktine sampean nglirik liyane..

F G Em

sumpah ra koyo sing

Am Dm

mbok pikir selama iki..

G C

mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

C F

sepurane yen pancen salah..

G -F Em

sepurane yen aku ning uripmu

Am

mung masalah..

Dm

rangkulen aku..

G C

iki gur mung salah pahamku..

(Int.) F G Am

ha..aa.. uuuu..

F G Am Dm

satru hubungan mung salah.. paham..mu..

F G C

sampean kudu ngerteni.. aku cemburu..

F C

Gusti.. kulo mpun manut dalane..

Dm G C

mung jenengan sing ngatur critane..

C Am

ho.. woo ooo..

Em

sing jelas aku mikir kedepane..

F G

opo bakal hubungan satru sak teruse..

(Chorus)

F G Em Am

tulung percoyo aku sayang awakmu..

Dm Em Am A

buktine sampean nglirik liyane..

F G Em

sumpah ra koyo sing

Am Dm

mbok pikir selama iki..

G C

mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

C F

sepurane yen pancen salah..

G Em

sepurane yen aku ning uripmu

Am

mung masalah..

Dm

rangkulen aku..

G C

iki gur mung salah pahamku..

C G

unine batin dungoku..

F G Am

ra luput ko jenengmu..

Terkait :  Lirik dan Chord Not With Me - Bondan Prakoso feat Fade 2 Black
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Chord Gitar dan Lirik Lagu Satru – Denny Caknan yang dipublish pada April 12, 2024 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment