Chord & Lirik Lagu Galu – Yowis Ben

Chord & Lirik Lagu Galu – Yowis Ben

capo di fret 1

intro : C# – C#sus4 C# – C#sus4 B C# [ 2x ]
C# . .

C#
jare ibuku
Bbm
luwih penak loro untu
F# Ab
loro ati gawe awak
C# Ab
iso kuru . .

C#
gak iso maju
Bbm
mikir terus dalan buntu
F# Ab
mlongo karo galau saben
C#
malem minggu . .

# )
Bbm F# C#
. . mikir kok dadi soro
Bbm F# C# Ab/C
. . nangis malah dadi sengsoro
Bbm F# C# Ab
. . kakean mangan ati . .
F# Ab
risi . . gatheli . .

reff :
Bbm F#
wis tak lakoni kabeh
C# Ab
sing kon karepi
Bbm F#
ra perlu mikir pindo
C# Ab
kowe sing tak tresnani . .

Bbm F#
wis tak lakoni kabeh
C# Ab
sing kon karepi
Bbm F#
ra perlu mikir pindo
C# Ab
awakmu tak tresnani . .

musik : C# . . B C#
C# . . B C#

( C# )
aku gak wedi
Bbm
nek misale kowe lali
F#
karo opo sing wis
Ab C# ( Ab )
tak lakoni iki . .

C#
dadi saiki
Bbm
sakwise kabeh wis mari
F#
tak arep kowe iso
Ab
ilang minggat lungo
wis rausah bali . .

# )
Bbm F# C#
. . mikir kok dadi soro
Bbm F# C# Ab/C
. . nangis malah dadi sengsoro
Bbm F# C# Ab
. . kakean mangan ati . .
F# Ab
risi . . gatheli . .

reff :
Bbm F#
wis tak lakoni kabeh
C# Ab
sing kon karepi
Bbm F#
ra perlu mikir pindo
C# Ab
kowe sing tak tresnani . .

Bbm F#
wis tak lakoni kabeh
C# Ab
sing kon karepi
Bbm F#
ra perlu mikir pindo
C# Ab
awakmu tak tresnani . .

Terkait :  Lirik Lagu Sampaikan Pada Yesus - Melitha Sidabutar

# )
Bbm F# C#
. . mikir kok dadi soro
Bbm F# C# Ab/C
. . nangis malah dadi sengsoro
Bbm F# C# Ab
. . kakean mangan ati . .
F# Ab
risi . . gatheli . .

reff :
Bbm F#
wis tak lakoni kabeh
C# Ab
sing kon karepi
Bbm F#
ra perlu mikir pindo
C# Ab
kowe sing tak tresnani . .

Bbm F#
wis tak lakoni kabeh
C# Ab
sing kon karepi
Bbm F#
ra perlu mikir pindo
C# Ab
awakmu tak tresnani . .

Bbm F#
wis tak lakoni kabeh
C# Ab
sing kon karepi
Bbm F#
ra perlu mikir pindo
C# Ab
awakmu tak tresnani . .

outro : C# . .

catatan :
original chord dari D

administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Chord & Lirik Lagu Galu – Yowis Ben yang dipublish pada April 9, 2024 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment