Lirik lagu Janjine – Yeni Inka

Lirik lagu Janjine – Yeni Inka

Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawangmangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra mbalesi
Yen tak telpon malah mbok pateni
Mangkel aku mangkel
Yen kepethuk pipimu mesti tak ciwel
Ciwel ciwel ciwel ala ciwel

Lali janjine kandane alesane
Mangkelake
Sopo wong sing ora gelo
Kadung dandan kowe ora teko
Jan jane kowe neng ngendi
Gelagatmu sajak nyubriyani

Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo
Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawangmangu

Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe
Tak sms ra mbalesi

Yen tak telpon malah mbok pateni
Mangkel aku mangkel
Yen kepethuk pipimu mesti tak ciwel
Ciwel ciwel ciwel ala ciwel
Lali janjine kandane alesane

Mangkelake
Sopo wong sing ora gelo
Kadung dandan kowe ora teko
Jan jane kowe neng ngendi
Gelagatmu sajak nyubriyani

Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo
Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawangmangu
Nganti lingsir srengengene

Ono kene aku nunggu kowe
Tak sms ra mbalesi
Yen tak telpon malah mbok pateni
Mangkel aku mangkel
Yen kepethuk pipimu mesti tak ciwel

Ciwel ciwel ciwel ala ciwel
Lali janjine kandane alesane
Mangkelake
Sopo wong sing ora gelo

Kadung dandan kowe ora teko
Jan jane kowe neng ngendi
Gelagatmu sajak nyubriyani

Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo

Terkait :  Lirik Lagu Sendiri - Mansyur S
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik lagu Janjine – Yeni Inka yang dipublish pada September 18, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment