Lirik Lagu Kusumaning Ati – Didi Kempot

Lirik Lagu Kusumaning Ati – Didi Kempot

Kusumaning ati
Duh wong ayu kang tak anti-anti
Mung tekamu biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jeroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pahit tibo mburine
Malah ngangelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo ra ono rubedho

Sak pungkure
Nggonmu lungo
Ora kondo-kondo

Terkait :  Lirik Lagu Cintai Aku Karena Allah - Karina Ranau
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Kusumaning Ati – Didi Kempot yang dipublish pada September 13, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment