Lirik Lagu Ngelali – Happy Asmara

Lirik Lagu Ngelali – Happy Asmara

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

mung gitar iki hang dadi saksi
urip bebarengan selawase
ulan lan lintang nong duwuran
podo ngajaki gendingan

tetesan banyu moto sun iki
kadung sun ngenget ngengeti
duh gusti nopo diko
gawe urip isun gediki

isun wes sing percoyo ambi omongan riko
bengen ngumbar suworo isun riko gawe loro
isun wes sing percoyo

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

mung gitar iki hang dadi saksi
urip bebarengan selawase
ulan lan lintang nong duwuran
podo ngajaki gendingan

tetesan banyu moto sun iki
kadung sun ngenget ngengeti
duh gusti nopo diko
gawe urip isun gediki

isun wes sing percoyo ambi omongan riko
bengen ngumbar suworo isun riko gawe loro
isun wes sing percoyo, isun wes sing percoyo

Terkait :  Lirik Lagu Seluruh Cinta feat. Cakra Khan - Siti Nurhaliza
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Ngelali – Happy Asmara yang dipublish pada August 24, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment