Lirik Lagu Salah Tompo – Nella Kharisma

Lirik Lagu Salah Tompo – Nella Kharisma

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Terkait :  Lirik Lagu & Chord Cinta Sampai Disini - d Masiv
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Salah Tompo – Nella Kharisma yang dipublish pada October 23, 2023 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment