Chord & Lirik Lagu Ora Iso Lali – Aftershine ft. Damara de

Chord & Lirik Lagu Ora Iso Lali – Aftershine ft. Damara de

(intro)
C F Dm G

C F
lintang ing wengi.. ngelingke ati iki..
Dm
kowe sing paling tak tresnani..
G C G
tapi.. sayangku ora mbok hargai..

C F
senajan loro.. ati iki wis nrimo..
Dm
mergo aku sing kudu rumongso..
G C
aku.. ora mbok karepno..

F G
yen sayang.. koe aku salah..
C Am
cobo tak lalekne sesandinganku ro koe..
Dm G
lungo.. pancen wis kudu lungo..

(chorus)
C F
gusti kulo nyuwun paringono..
G C
ati jembar.. jembar ko segoro..
Am Dm
mergo tresno marai sengsoro..
G C
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

(interlude)
F G Em Am
hu..a..
F C Fm G
huaa..

C F
senajan loro.. ati iki wis nrimo..
Dm
mergo aku sing kudu rumongso..
G C
aku.. ora mbok karepno..

F G
yen sayang.. koe aku salah..
C Am
cobo tak lalekne sesandinganku ro koe..
Dm G
lungo.. pancen wis kudu lungo..

(chorus)
C F
gusti kulo nyuwun paringono..
G C
ati jembar.. jembar ko segoro..
Am Dm
mergo tresno marai sengsoro..
G C
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

F
(kabeh cen raiso dilalekke..)
G C A
(tapi carane mung siji.. ngikhlaske..)
Dm
(mugo ndang cepet oleh gantine)
G C
(mergo takdir jodo.. wis ono garise..)

(chorus)
G C F
hoo.. gusti kulo nyuwun paringono..
G C
ati jembar.. jembar ko segoro..
Am Dm
mergo tresno marai sengsoro..
G C
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..
Am Dm
mergo tresno marai sengsoro..
G C
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

Terkait :  Lirik Lagu Ani - Rhoma Irama
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Chord & Lirik Lagu Ora Iso Lali – Aftershine ft. Damara de yang dipublish pada August 20, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment