Lirik Lagu Slenco – Nella Kharisma

Lirik Lagu Slenco – Nella Kharisma

Mas kangmas namine sinten
Sakniki dintene Sabtu
Mas kangmas kesah teng pundi
Sapi kulo pun manak pitu

Duh aduh jenengan pripun
Sakniki pun mboten ngalor
Dene menopo kok wangsul ngidul
Kulo niki namine sinten

Aduh kok njengkelke
Dijak ngendikan kok mrono mrene
Dadi ora karuan
Estunipun menopo saliwang

Kulo mboten udud
Rumiyin kulo teng Suroboyo
Kapan dino Jemuah
Kulo mbenjang badhe tindak pundi

Ping kuping walah opo jamur
Ora mungkin mripatku lamur
Penak meneng ora caturan
Memang aku ganteng tiada tandingan

Mas kangmas namine sinten
Sakniki dintene Sabtu
Mas kangmas kesah teng pundi
Sapi kulo pun manak pitu

Duh aduh jenengan pripun
Sakniki pun mboten ngalor
Dene menopo kok wangsul ngidul
Kulo niki namine sinten

Aduh kok njengkelke
Dijak ngendikan kok mrono mrene
Dadi ora karuan
Estunipun menopo saliwang

Kulo mboten udud
Rumiyin kulo teng Suroboyo
Kapan dino Jemuah
Kulo mbenjang badhe tindak pundi

Ping kuping walah opo jamur
Ora mungkin mripatku lamur
Penak meneng ora caturan
Memang aku ganteng tiada tandingan

Memang aku ganteng tiada tandingan
Memang aku ganteng tiada tandingan

Terkait :  Lirik Lagu Kong Kali Kong - Tony Q Rastafara
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Slenco – Nella Kharisma yang dipublish pada August 3, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment