Lirik Lagu Suket Teki – Didi Kempot

Lirik Lagu Suket Teki – Didi Kempot

Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Terkait :  Lirik Lagu Nyanyian Rindu - Evie Tamala
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Suket Teki – Didi Kempot yang dipublish pada August 1, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment