Lirik Lagu Udan Janji – Nella Kharisma

Lirik Lagu Udan Janji – Nella Kharisma

semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmara iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku, geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmara iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku, geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

Terkait :  Chord dan Lirik Hitam Putih - Fourtwnty
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Udan Janji – Nella Kharisma yang dipublish pada July 31, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment