Lirik Lagu TTM (Tewas Tertimbun Masalalu) – NDX A.K.A

Lirik Lagu TTM (Tewas Tertimbun Masalalu) – NDX A.K.A

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

duh koe cah ayu isih urip ono ning atiku
aku ra iso lilo lungomu ra bakal tak tompo
koyo gedening ombak segoro ning laut kae
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine

nalikone isih urip madep mantep bebarengan
janji-janjimu palsumu saiki dadi kenangan
putih-putih rembulan padang-padange lintang
tiada yang lain cintaku untukmu sayang

aku ra iso lali udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni, janjimu wis tok blinjani

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
janji jaman semono koe bakal prasetyo
aku ra iso lilo sampeyan medot tresno
manut karep wong tuo nggandeng lanangan liyo

loro rasane ati sampeyan ingkar janji
mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
mung siji dongaku koe bali marang awakku
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

aku ra iso lali udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blinjani

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung

Terkait :  Lirik Lagu Tersimpan Di Hati - Eka Gustiwana

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang sayang

administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu TTM (Tewas Tertimbun Masalalu) – NDX A.K.A yang dipublish pada July 24, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment