Lirik Lagu Tulung – Didi Kempot

Lirik Lagu Tulung – Didi Kempot

Mbulan mbulan gedhe sing ono langit biru
Tulung padangono uripku
Lintang lintang lugu sawangen awakku
Wengi iki ora biso turu

Angin sumilakno gek enggal singkirno
Loro sing ono awakku iki
Wes meh telung mongso
Nggon ku ndandang loro

Loro jalarane tresna
Tulung tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku

Angin Lintang bulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku
Tulung

Angin sumilakno
Gek enggal singkirno
Loro aing ono ragaku iki
Wes meh telung mongso

Nggonku nandang loro
Loro jalaran wanito
Tulung tulungono awakku
Tulungono uripku

Tulunungono atiku
Angin
Lintang bulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku
Tulung

Terkait :  Lirik Lagu Blue Jeans (Terjemahan) - Gangga Kusuma
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Tulung – Didi Kempot yang dipublish pada July 23, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment