Lirik Lagu Yen Ing Tawang – Waldjinah

Lirik Lagu Yen Ing Tawang – Waldjinah

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Aku ngenteni teka mu
Marang mego ing angkoso
Sung takok-ke pawartamu

Janji janji aku eleng cah ayu
Sumedot roso ing ati
Lintang lintang’e wingi wingi nimas
Tresna ku sundul ing ati

Ndek semono janjimu disekseni
Mego kartiko keiring roso tresno asih

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Rungokno tangis ing ati
Miraring swara ing ratri nimas
ngenteni bulan ndadari

Terkait :  Lirik Lagu Tuhan Tak Pernah Gagal Feat Edward Chen - Maria Shandi
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Yen Ing Tawang – Waldjinah yang dipublish pada April 9, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment