Lirik Lagu Simpang Limo Ninggal Janji – Nur bayan

Lirik Lagu Simpang Limo Ninggal Janji – Nur bayan

Soyo suwe (Suwe)
Soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe

Nanging pancen (Pancen)
Pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe

Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangu ning urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jero ning ati

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali

Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging, nanging, nanging arum arume rambutmu
Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene

Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jro ning ati
Kembangku ayu, lilakno lungoku

Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali

Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati
Entenono aku neng simpang limo

Terkait :  Lirik Lagu Manuk Dadali - Lagu Daerah
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Simpang Limo Ninggal Janji – Nur bayan yang dipublish pada March 27, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment