Lirik Lagu Sapu Nyere Pegat Simpai – Jawa Barat/JaBar

Lirik Lagu Sapu Nyere Pegat Simpai – Jawa Barat/JaBar

Ririungan urang karumpul
meumpeung deukeut hayu rang sosonoan
Macangkrama bari ngawadul
urang silih tempas silih eledan
Moal lila jeung babaturan
hiji wanci anu geus ditangtukeun
Bakal pisah bakal pajauh
bakal mapohokeun katineung urang
Sapu nyerepegat simpai bakal kasorang takdir
ti Gusti Hyang Widi pasti kalakon
Urang rek papisah urang rek pajauh
meumpeung deu keut hayu rang sosonoan

Terkait :  Lirik Lagu Sampai Menutup Mata - Acha Septriasa
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Sapu Nyere Pegat Simpai – Jawa Barat/JaBar yang dipublish pada March 19, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment