Lirik Lagu Sadar Diri – Happy Asmara

Lirik Lagu Sadar Diri – Happy Asmara

cen aku sing kleru nggugu omonganmu
aku tak sing ngalah, wes ora betah
yen tak terus teruske, aku mung loro dewe
cukup semene, tak bubarke

cen bener kandaku, cen leres pikirku
tekamu mung ngelarani atiku
ra bakal tak baleni, opo meneh dadi siji
cukup reti ben gusti sing mbiji

sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke
cukup semene, ra tak teruske

sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
bolan baleni dolanan ati
aku pancen ra sempurna, nduweku mung setia
rasah nggetuni, dinggo sadar diri

sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke
cukup semene, ra tak teruske

sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
bolan baleni dolanan ati
aku pancen ra sempurna, nduweku mung setia
rasah nggetuni, dinggo sadar diri

sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
bolan baleni dolanan ati
aku pancen ra sempurna, nduweku mung setia
rasah nggetuni, dinggo sadar diri
rasah kok nggetuni, nggonen sadar diri

Terkait :  Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu 'Semua Demi Kamu' - Angga Candra
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Sadar Diri – Happy Asmara yang dipublish pada March 16, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment