Lirik Lagu OTW – Abiem Pangestu

Lirik Lagu OTW – Abiem Pangestu

Ancen OTW, omong taek we (ote-ote lho iki)
Diwehi ati malah ngelarani (owalah)
Ku ngarep cinta, sing teko luka
Jare setia, tibak’e mendua

Mendua to, Mas, sampeyan?

Mbok anggep opo atiku?
Opo artine sayangku?
Tulung ngertio aku berjuang
Wis mati-matian

Kabeh sing wis mbok ucapne
Iku ra ono nyatane
Ngomong wis benci masa lalune
Kok isih wae stalking mantane

Wis kadung sayang-sayange
Nanging dianggep sepele
Tanpa kowe sadar diri
Sering nggawe loro ati

Pancen OTW, omong taek we (asoy)
Diwehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta, sing teko luka
Jare setia, tibak’e mendua (sakno, sakno)

ZAD Music (uwasek, lek)
ZAD Music
(Surabaya, Ambarawa)
(Jare setia, jebul mendua, owalah)

Ayo, Sa
Mas Abiem ojo jahat soro ngono to, Mas
Sampeyan ra mesakne aku yo, ndek kene?
Iyo, to?
Lho, mbok duakne ngono

Mesakke ambek awakmu, aku

Tenan, yo?
Lho, bakal ngunu?
Astaghfirullah
(Mas Wahyu)

Mbok anggep opo atiku?
Opo artine sayangku?
Tulung ngertio aku berjuang
Wis mati-matian

Kabeh sing wis mbok ucapne
Iku ra ono nyatane

Ngomong wis benci masa lalune
Kok isih wae stalking mantane

Wis kadung sayang-sayange
Nanging dianggep sepele
Tanpa kowe sadar diri
Sering nggawe loro ati

Ancen OTW, omong taek we (hey, cumplak-cumplak)
Diwehi ati malah ngelarani
Ku ngarep cinta, sing teko luka

Jare setia, tibak’e mendua

Ancen OTW, omong taek we
Diwehi ati malah ngelarani
Ku ngarep cinta, sing teko luka
Jare setia, tibak’e mendua

Terkait :  Chord & Lirik Lagu Ijab Kabul - Kangen Band
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu OTW – Abiem Pangestu yang dipublish pada March 13, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment