Lirik Lagu Sayang 2 – Nella Kharisma

Lirik Lagu Sayang 2 – Nella Kharisma

cobo rungoknoo
tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno
aku isih ngenteni

ombak segoro
kok sajak ngelengake
nambahi kangenku soyo gedi
nganti kepati pati

andaikan sayangku sakiki
iseh ono neng kene
kita akan slalu memadu cinta

bungahing atiku
sepining atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi
moto iki angel di aremake
mung lam lamat
esem lan manismu

kapan kubertemu
sak kedeping moto
wes marem atiku

 

cobo rungoknoo
tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno
aku isih ngenteni

ombak segoro
kok sajak ngelengake
nambahi kangenku soyo gedi
nganti kepati pati

andaikan sayangku sakiki
iseh ono neng kene
kita akan slalu memadu cinta

bungahing atiku
sepining atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi
moto iki angel di aremake
mung lam lamat
esem lan manismu

kapan kubertemu
sak kedeping moto
wes marem atiku

 

andaikan sayangku sakiki
iseh ono neng kene
kita akan slalu memadu cinta

bungahing atiku
sepining atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi
moto iki angel di aremake
mung lam lamat
esem lan manismu

kapan kubertemu
sak kedeping moto
wes marem atiku

Terkait :  Lirik Lagu Sayang - Via Vallen
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Sayang 2 – Nella Kharisma yang dipublish pada March 12, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment