Lirik Lagu Titip Angin Kangen – Genoskun

Lirik Lagu Titip Angin Kangen – Genoskun

Lintang sing ono neng wengi
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu
Gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja ning atiku

Neng awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh nimas
Sing dadi memani ing kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu

Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng njero dodoku
Gedine roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati

Lintang sing ono neng wengi
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu
Gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja ning atiku

Neng awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh nimas
Sing dadi memani ing kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu

Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng njero dodoku
Gedine roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati

Terkait :  Lirik Lagu Kuperlu Kau Tuhan - Mike Mohede
administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Lirik Lagu Titip Angin Kangen – Genoskun yang dipublish pada March 12, 2022 di website LirikAja.net

Artikel Terkait

Leave a Comment